Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden

Verzenden en Retourneren

Levertijden/Verzendkosten

Sjoelbak.nl levert vaak binnen 2 werkdagen(*), na ontvangst van de betaling, mits op voorraad. Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als definitieve termijn. Sjoelbak.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Sjoelbak.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.
* Let op! In België leveren wij alleen op dinsdag en donderdag!


Boven de 60 euro betaalt u (binnen Nederland en België) geen verzendkosten, daaronder slechts €5,95.

Extra kosten van de nalevering worden door de koper gedragen. Sjoelbak.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

 

Annuleren van een order

Indien uw order niet in het verzendproces zit, kunt u de order gratis annuleren. Indien uw order wel in het verzendproces zit, kunt u uw order op eigen kosten retour sturen. U mag de zending ook weigeren aan de deur, maar dan worden de door ons gemaakte verzendkosten in mindering gebracht op uw terug betaling. Deze kosten hangen af van de manier van verzending en zullen tussen de 20 en de 55 euro geschieden.

 

Retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van uw aankoop of is het artikel toch te groot of te klein? Geen probleem, want bij Sjoelbak.nl staat garantie en service hoog op ons lijstje! U kunt het artikel ongemonteerd* en in onbeschadigde verpakking binnen 14 werkdagen terug sturen naar ons. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van deze retourzending zijn vanzelfsprekend voor jezelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen.

*Indien het artikel reeds gemonteerd is geweest kunnen wij het artikel terug nemen tegen de helft van de aanschafprijs.

 

Afbeeldingen op de website

Afbeeldingen kunnen afwijken, zo gebruiken wij soms één afbeelding voor meerdere maten Airtracks. Kijk daarom altijd naar het aangegeven formaat in de titel en meet deze (goed) na of het past in uw tuin.
Sjoelbak.nl is nimmer aansprakelijk voor schade of kosten voor het gebruik van een afbeelding wat afwijkt van de werkelijkheid.

 

Algemene informatie

Sjoelbak.nl is gevestigd Industrieweg 10, 3442 AE Woerden. Telefoonnummer 0348 - 72 80 00, K.V.K nummer 71922393, BTW nummer NL858904779B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52 RABO 0325 3032 66, BIC RABONL2U.

 

Klachten of tips?

Klachten of tips, wij willen het graag weten! U kunt ons berichten op e-mail: [email protected] 
Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!